Пјотр Никитин, председник НВО „Руско демократско друштво“, а суштински агент руске службе ФСБ који континуирано и систематично денунцира своје сународнике који су против власти Владимира Путина, јутрос је хоспитализован на једној од приватних клиника у Београду.

Наиме, Никитин је доведен у болницу у јако лошем психофизичком стању, што је према првим лекарским анализама последица грубог хомосексуалног односа који је Никитин имао са својим интимним партнером Миланом Мићом Јовановићем, тзв. новинаром и председником НВО „Форум за безбедност и демократију“ (twitter@MilanMJovanovic).

Лекар који је инсистирао на анонимности, нашем репортеру је објаснио да је Јовановић нанео такав степен повреда у ректалној регији Никитину, да је тзв. руски опозиционар морао одмах да буде хирушки збринут.

Осим тога, наш репортер је испред клинике уочио Чедомира Стојковића зв. Чеда Подморница, професора Николу Самарџића и Ивана Виденовића, Николу Сандуловића, Бобана Богдановића зв. Кепец, али и још једног лажног руског опозиционара Владимира Волохонског, за кога су бројни медији већ извештавали да је агент руске војно-обавештајне службе ГРУ. Они су пристигли како би подржали Никитина, међутим нико од њих није био вољан да нашем репортеру изнесе било какав коментар за наш портал.

У сваком случају, Никитину следује дуготрајан опоравак, што ће засигурно произвести додатне фрустрације код именованог, због хомосексуалне апстиненције.

Оставите Коментар