Очигледно је да демократама, али и већини републиканаца у Америци није довољно то да што пре отерају Доналда Трампа из Беле куће, већ њихове апетите може задовољити само чињеница да се он неће више бавити политиком. Естаблишмент у Америци се неће задовољити простим одласком Доналда Трампа у политичку пензију, већ како би били сасвим сигурни, праве паклен опроштај како би га заувек послали у историју.

Наиме, демократе својски желе, а у тој жељи им свесредно помажу и републиканци, да у Сенату где имају просту већину, изгласају да, до инаугурације новог председника Џоа Бајдена, Трампа више никада не виде на политичкој позорници САД и тиме га лише годишње пензије од нешто више од 200.000 долара.

МЕДИЈСKИ ТЕРОР

– Трамп је својеглав и не слуша баш пуно оно што му се каже. Републиканци су с њим имали велике проблеме. За спровођење своје политике, како спољне тако и унутрашње, није се никада ни са ким консултовао, често је мењао сараднике који су били приврженији странци него њему, што је резултирало честим променама у његовом кабинету. Због честог игнорисања главних електронских медија, Трамп је прибегавао да се свету, али и грађанима Америке обрати преко друштвених мрежа, међутим, и ту је дошло до невиђене цензуре јавног простора, што је незапамћено у историји интернета. Једноставно, блокиран је са свих страна и као такав ће остати упамћен по невиђеном медијском терору – каже извор.

МОГУЋ АТЕНТАТ

Извор тврди да је којим случајем на недавним председничким изборима дошло до другачијег резултата, и Трамп којим случајем победио, не би био немогућ сценарио његовог уклањања физичким путем, атентатом. Једноставно, постао је велики камен спотицања и препрека због којег су многи моћни људи, али и лоби групе губиле у финансијском смислу. Губитак на изборима је олакшао њихову идеју о физичком уклањају, сада је у плану његово склањање на полицу политичке историје.

ВЕЋЕ ОД ЦЕНЗУРЕ

Извршни директор Твитера Џек Дарси, изнео је планове за далекосежну акцију на овој друштвеној мрежи, откривају снимци коју су процурили од инсајдера компаније, што имплицира да ће кампања цензуре трајати и после инаугурације новог америчког председника Џоа Бајдена. На снимку Дорси наговештава велике рестрикције на Твитеру у наредним месецима након што је трајно угашен налог Доналда Трампа.

Талибани убили 10 авганистанских војника

Најмање десет припадника авганистанских безбедносних снага убијено је кад су талибани напали контролно место у северној покрајини Kундузу, рекли су фунцкионери авганистанске војске. Још 11 припадника безбедносних снага је рањено у ноћном нападу у округу Имам Сахеб. У међувремену су у југоисточној покрајини Газнију рањена најмање седморица војника након што су владине снаге погодиле талибанског бомбаша самоубицу, који је возио оклопно возило испуњено експлозивом.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар