Да ли постоји мера за кукавичлук, а ако и не постоји, сигурни смо да ће се у будућности мерити ликом Небојше Зеленовића!Сведоци смо да је протеклих недеља „роварио и њушкао по Београду“,вербално прозивао Горана Весица за реконструкцију београдског Трга! иШта све није радио „шабачки полтрон калдрмаш“ не би ли осветио свога шефа „ЂИласа профитерка“, кога је Весић својевремено „упропастио“ у ТВ дуелу!!! И одавно је свима јасно, да иза свега стоји Драган Ђилас, али никоме није јасна толика мера снисходљивости и понизности коју му у сваком тренутку указује шабачки градоначелник Зеленовић?!
И шта се десило? Попут највеће политичке кукавице, уместо Весића, Зеленовић је јавно позвао на ТВ дуел градоначелника Радојичића.И сви знамо зашто? Зато што је и сам несрећни Небојша свестан чињенице да би у дуелу са Гораном Весићем доживео тотални политички фијаско. Смешно би заиста било гледати искусног политичког лава насупрот, „малог паланачког политичког квазимода и најобичније играчке у психоделичној игрици“ Драгана Ђиласа?!
Иначе, овај „квазимодо“, звани Небојша Зеленовић годинама одбија ТВ дуеле са лидерима шабачких напредњака! Kрије се на тавану Дуњића дома, па онда службеним колима бежи у Београд, где пред „својим “ новинарима „јуначки“ прозива Горана Весица?! Али, сада уместо њега, себи даје за право, да на дуел позива градоначелника Београда!? Запањујући је страх овог човека, који је изгледа само храбар у чопору, „окружен хијенама под фантомкама и са тестерама у рукама! За све друго најобичнија кукавица“ !!!
Сад се са том чињеницом спрдају Шапчани по кафићима: „Знали смо да се плаши многих, али да се баш толико плаши Горана Весића, није нам било ни на крај памети!? Да се разумемо, не сумњамо да би га и Радојичић „слистио“! Шапчани то веома једноставно објашњавају: „Нико не би имао проблем да га победи у ТВ дуелу, јер доказа за Зеленовићеве лоповлуке има напретек, поткрепљених чак и неким судским пресудама“.

Оставите Коментар