Након што је одлучно окренуо главу од гладних Пљевљака, игноришући проблеме грађана за чије се гласове бори, у пратњи пар десетина грађана које није било срамота да стану уз њега, председник Црне Горе Мило Ђукановић кренуо је у шетњу центром града.

Корачајући улицом „Краља Петра“, по ко зна који пут присталице ДПС-а наругале су се мерама њиховог медицинског политбироа, познатијег као НКТ.

У густо збијеним редовима, кличући председнику, неодговорни појединци који нису имали маске „избацивали су капљице“ на које је упозорио Бобан др Мугоша – и тако угрожавали јавно здравље. За рукавице и дистанцу, изгледа, нико од њих није чуо. Укључујући и председника.

Да шетња шефа режима улицама Пљеваља не прође безбрижно потрудила се група младих људи, која га је дочекала узвицима – Не дамо светиње.

Тако је председник морао опет да окрене главу, овог пута – од верника који траже правду, поштовање Устава и закона Црне Горе.

А његов телохранитељ је одговорио – средњим прстом испруженим у правцу верника, тик изнад главе председника. „Господски“, „отмено“ и „професионално“, нема шта.

Извор ИН4С јавља да је полиција експресно реаговала и привела омладину коалиције „За будућност Црне Горе“, која је председнику поручила да ће бранити светиње, те да су пуштени након сат времена.

Пљевља су, по свему судећи, одлучила – да не подрже Ђукановића и ДПС.

Оставите Коментар