После прошлонедељног приказивања филма о страдању Срба у Јасеновцу, друштвене мреже су се усијале од коментара. Углавном су то били коментари који су одобравали овакав потез председника Вучића, да се један овакав филм сними и коначно прикаже кроз какве све страхоте је српски народ пролазио у другом светском рату, и на које све начине је страдао од стране усташа у НДХ. Наравно, ту је било и оних који су на све начине омаловажавали и критиковали овакву врсту приказивања истине, али то су људи којима је то посао, и од којих се то и очекивало, и који сваки овакав покушај користе да блате и пљују по свом народу. У мору оваквих налога, издвоји се и налог, који је изазвао прави скандал на Твитеру и који је многе изненадио својим коментаром и ставом, али не и нас, јер знамо одлично о коме се ради, обзиром да им ово није први пут да вређају свој народ. У питању је официјални налог познатог ланца пекара Лебовски, а пошто је у питању налог који треба да промовише своје производе, а не да шири и распирује мржњу против сопственог народа, ми смо одлучили да вам покажемо ко су људу који се у ствари крију иза тог налога.

У подацима на званичном сајту Агенције за привредне регистре до којих је дошао портал nijelepocutati стоји да је директор пекаре Лебовски Маја Дишић. У јавности можда није толико позната, али зато њен супруг и те како јесте. Сви се сећамо оног посла од пре десетак година са уградњом подземних контејнера у Београду, е па Мајин супруг, господин Љубиша Дишић је човек чија фирма је стајала иза ове пропале акције. Пропале по грађане Београда, који нису ништа могли да раде са поквареним контејнерима, али не и по господина Дишића, који је само од овог посла зарадио преко милион евра, а онда је те паре искористио за отварање ланаца пекара по граду, познате под називом пекаре Лебовски.

Можда је Маја Дишић на папиру особа која је главна и одговорана за све што се дешава у пекарама Лебовски, али особа која је одговорна за овакве ставове, и која у ствари стоји иза овог налога који се подсмева страдањима српског народа у Јасеновцу је у ствари њен супруг, Љубиша. Kолико Љубиша воли овакву врсту анти српске пропаганде по друштвеним мрежама говори нам податак да ово није једини налог са којег он шири мржњу, већ их има више. Један од тих његових налога који му служи да критикује и пљује по свему што је српско, је и налог Змај од Kосмаја који је у међувремену обрисао.

А кад смо се већ дотакли господина Љубише Дишића, ред је да вам и објаснимо ко је он. Љубиша Дишић је био врло близак сарадник тадашњег градоначелника Београда, Драгана Ђиласа, који му је и обезбедио посао са подземним контејнерима, који смо и поменули. Приликом уградње тих покварених контејнера, господин Дишић је Градску Чистоћу оштетио за преко 6 милиона евра, а које су поделили он и његов компањон у овом послу, Драган Ђилас.

Извор: nijelepocutati

Оставите Коментар