У бизнису нема случајности, већ само необавештености о правом стању ствари! Посебно кад државно регулаторно тело за област телекомуникација не ради свој посао – већ игра по нотама тамо неког новокомпонованог бизнисмена: по систему на кога стане голф лоптица – “тај је његов доживотни послушник”?!

Да ово није само парафраза или стилска фигура има много доказа и података, само изгледа никога у Србији више од 20 година уопште није занимало што неко бесплатно користи државне ресурсе у телекомуникацијама!? Они циничнији и данас тврде да је Драган Шолак у канализацију “се увлачио као сиромах, а из ње је изашао као један од најбогатијих људи нашег доба”, па нека сад неко каже да нема богатства у пацовским каналима…

Али, вратимо се на причу о РЕМ-у и онима који су умногоме допринели да Шолакове фирме по Србији “раде шта хоће и колико хоће”?

⁃ Ауу, ста сам сазнао – тврди наш иначе веома добро обавештени извор из ове области! – 1998.године када је Шолак основао КДС, 25% капитала дала је РТВ Крагујевац, а један од оснивача РТВ био је Горан Петровић, дугогодишњи заменик председника РЕМ-а!? На тој радиотелевизији тада је радио и Ненад Јанковић “Каубој”, његова десна рука, ген. секретар РЕМ-а, сада члан УО РТС.

Није чудо што је Шолак био недодирвљв, јер му је РЕМ све дозвољавао. Треба само мало прочешљати биографије Шолакових земљака и пријатеља.

Е. Е.

Оставите Коментар