Заменик градоначелника Београда Горан Весић рекао је данас да ће град понудити Црвеној звезди и Партизану, као и Фудбалском савезу Србије, да се на Тргу Републике направи зона фудбала, као и велики екран где ће моћи да се гледају утакмице на најелитнијим светским фудбалским такмичењима ова два београдска клуба.

У зони фудбала би, како је најавио Весић била постављена игралишта на којима ће моћи да играју разне игре које имају везе с фудбалом.

  • На тај начин, сваки пут када играју Звезда и Партизан деца могу да дођу у ту зону, али и људи који су везани за фудбал. Мислим да ће то бити добро и сигуран сам да ће оба клуба то да прихвате, јер Београд ће ове јесени бити дом европског фудбала – рекао је заменик градоначелника.

Он је додао да ће на Тргу Републике у склопу зоне фудбала бити постављен и велики екран где ће моћи да се гледају утакмице и Звезде и Партизана. То, како је навео, већ постоји на централним трговима у другим европским градовима, где се на централним трговима гледа утакмица и где седе људи везани за тај клуб.

  • Ово је јединствена прилика да заједнички урадимо један сјајан догађај и да Звезда и Партизан заједно с Градом Београдом имају добру промоцију, да заједно урадимо све што треба како би се наш град промовисао и како би га посетило што више туриста – рекао је Весић.

Оставите Коментар