Председник Мило Ђукановић потписао је Указе о проглашењу закона које је Скупштина поново усвојила на седници 20. јануара.

  • Дилеме које сам имао и због којих сам их вратио Скупштини на поновно одлучивање су остале. Надам се да су, након потписивања закона и њиховог објављивања у Службеном листу, чиме они тек постају део правног система Црне Горе, створени услови за покретање процедуре од стране било којег субјекта у друштву за оцену њихове уставности – навео је Ђукановић на Твитеру.

Рекао је како верује да ће Уставни суд, као једина надлежна установа, дати одговор на то питање на независан и професионалан начин.

Скупштина је на седници 20. јануара поново усвојила измене и допуне Закона о слободи вероисповести, гласовима 41 присутног посланика власти.

Поново су усвојене и измене и допуне закона о кредитним институцијама, измене Закона о санацији кредитних институција и изменама и допунама Закона о фискализацији у промету производа и услуга.

Парламент је поново усвојио и измене Закона о раду, измене и допуне Закона о државним службеницима и намештеницима и допуне Закона о здравственој заштити.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here