Готово свака земља на свету је сада приметила да је Асад победио, што је још један начин да се каже да Нови светски поредак није тако непогрешив као што су људи мислили да јесте. Русија је у суштини ликвидирала терористичке змије у региону. Једноставно речено, прву велику битку против Новог светског поретка у Сирији Путин је добио.

Владимир Путин је запањио агенте Новог светског поретка и терористичке присталице када је рекао да његов посао у Сирији још није завршен. Он одаје утисак да неће Асада оставити самог у лављој јазбини без подршке. Путин га и даље подржава и бори се против агената Новог светског поретка, пише ветеранстодаy

Изгледа да Путин, бранећи Сирију, говори да се индиректно бори против дијаболичких снага које покушавају да пронађу начин да сруше било шта што је разумно и уредно. Ако он не истреби терористе из Сирије, онда ће се дијаболички пожар ширити, а пре или касније би Русија могла постати жртва. Путин је видео шта се десило у Ираку, Авганистану, па чак и у Либији.

Путин је видео како терористичке активности настављају да владају тим земљама, упркос чињеници да глобалисти обећали “демократију“ и “слободу“ у тим земљама. Нико, са трунком здравог разума, не може рећи да је промена режима донела мир у тим земљама.

Путин је, стога, морао да заузме снажан став у политичком свету, морао је да се одупре страној инвазији у Сирији.

Након неколико година борбе, Русија, Асад и Иран су добили сиријски рат. Агенти Новог светског поретка су учинили све што је у њиховој моћи да учине да Сирија изгледа као Ирак или Авганистан или Либија, али овог пута нису били у могућности да то ураде јер изгледа да је Путин научио њихове дијаболичке стратегије и учинио да изгледају глупо у политичком универзуму.

Наравно, агенти Новог светског поретка ће морати да измисле нови дијаболички план. Али они знају да ће имати проблема да поразе “новог шерифа у граду.“ Путин је недавно рекао:

“Споменули сте Сирију… Нема потребе за тако распрострањеном употребом руских оружаних снага у Сирији као што је то било раније, имамо тамо две оперативне базе, наставићемо борбу против тероризма, укључујући и на територији Сирије, ако буде потребно радићемо тамо селективно.“

Русија је заиста повукла део војске из Сирије, али се израелски режим и САД не би усудили да уђу тамо са војском и униште Асадову владу јер би се Русија вратила тамо и све их обрисала. Такође је за Путина било мудро да задржи Нови светки поредак под контролом тамо тако што је задржао одређену количину војске у том региону.

Шта год да кажете о Русији, једна ствар је неоспорна: Асад, који штити малу заједницу хришћана и других верских заједница у том региону, још увек је на власти. Сирија није скончала на истом месту као Ирак, Авганистан или Либија. Агенти Новог светског поретка нису извукли Асада на улице Дамаска као трулу животињу. Он је преживео поплаву Новог светског поретка. Убедљива већина Сиријаца је гласала за њега, и нису га разорачарали бежањем из земље усред рата.

Готово свака земља на свету је сада приметила да је Асад победио, што је још један начин да се каже да Нови светски поредак није тако непогрешив као што су људи мислили да јесте. Русија је у суштини ликвидирала терористичке змије у региону. Једноставно речено, борба против Новог светског поретка у Сирији је вредела труда. Неки људи су претпостављали да је Асад требао одустати како би спречио крвопролиће у региону.

Али ти исти људи нису имали увид у то схвате да се крвопролиће није прекинуло када је Хусеин уклоњен са власти. Крвопролиће није престало када је Гадафи немилосрдно убијен. Заправо, речено нам је да је Либија након Гадафијеве смрти упала “у хаос и насиље.“

Дакле, давање дозволе агентима Новог светског поретка да униште Сирију би значило да ће наставити да уништавају и друге земље које им се не допадају, нарочито Иран. Било је паметно одупрети се том дијаболичком предузећу у Сирији. Мај 2018. године ће бити успешна година за Асада и сиријски народ.

Извор: webtribune.rs