Почела је ера дискриминације хетеросексуалаца и насиља над том групом, у серији инцидената на Стрејт паради у Бостону ухапшено је 36 особа, а четворо полицајаца је повређено.

Стрејт парада у Бостону није прошла без инцидената, а хетеросексуалци који су хтели да скрену пажњу на све учесталије нападе медија и ширење предрасуда да су они дискриминатори нашли су се на удару ЛГБТ идентитариста.

Неутемељене теорије завере, да је парада хетеросексуалне заједнице претња за мањине циркулисале су интерентом данима пред параду, али нису уклоњене од стране админстратора друштвених мрежа, па су на крају довеле и до насиља.

Иако је лидер Стерјт параде био чувени новинар Мило Јанопулос, који је хомосексуалац, скуп није заобишло насиље ултра-либералних и екстремно левичарских група, као и ЛГБТ идентитариста.

Скуп је уредно одобрен од стране полиције, а циљ је према речима организатора подизање пажње на проблеме са којима се сусрећу хетеросексуалци, као што су оснивање породице и ширење мржње и предрасуда према тој групи као наводним дискриминаторима.

Ипак скуп није могао да протекне без провокација, ЛГБТ идентитаристи су узвикивали „Нацистички шљам“ окупљени хетеросексуалцима док су шетали до градског хола у Бостону.

Групе су носиле тарнспаренте са радикалним порукама „Буди геј“ и „Нема потреба за стрејт поносом“. Један од организатора контра-демонстрације Ли Пелтон рекао је да је парада хетеросексуалаца „перверзија“.

На скупу подршке хетеросексуалној заједници је био присутан и велики број грађана који су носили мајице са ликом председника САД Доналда Трампа који се противи укидању брака као заједнице мушкарца и жене, то јест увођењу хомогених бракова и противи се абортусима.

Неки од окупљених ЛГБТ активиста оптужили су окупљене да носе „нацистичке тетоваже“, иако ни једна фотографија није ухватила такве особе, по свему судећи се ради о трику како би се деградирао скуп јер је немогуће доказати супротно, а ово није први пут да такве групације као „доказ“ нацизма тврде да су видели тетоваже или мајице са тајним шифрованим симболима.

У хулиганским испадима ЛГБТ група међу којима су били присутни мушкарци са фантомкама, за које се сумња да су припадници левичарске терор групе Антифа, ухапшено је 36 особа.

Оставите Коментар