Ваљевски НВО активиста Чедомир Стојковић зв. Чеда подморница (денунцирани агент БИА), не престаје да лудује. Овога пута у главној улози са њим је европски званичник Гунтер Фехлингер (Gunther Fehlinger) који већ неколико дана борави у Београду, и што би наш народ рекао, „не излази из Подморнице“.

Гунтер је покушао да се наметне српској јавности објављивањем серије фотографија на свом Твитер налогу, на којима се виде албанске, НАТО и друге непријатељске заставе.

Међутим, Гунтер је нашој јавности далеко познатији по сада већ чувеној хомосексуалној афери „Сомалијски мигранти из Брисела“, захваљујући којој је Чедомир Стојковић полно заразио значајан број људи у Србији, а да за то није кривично одговарао.

У Србији, за разлику од Брисела, нема сомалијских миграната, али има доста Авганистанаца, који транзитирају ка ЕУ, због чега су чувени „кајак двоклек“ Стојковић – Фехлингер већ нашли врелу утеху. Питање је још да ли ће све у све наведено укључити и нове наде новоформиране политичке странке „Сви за Украјину“.

Оставите Коментар