Ваљевски НВО активиста и лажни борац за људска права Чедомир Стојковић зв. Чеда подморница, иначе денуцирани агент БИА, поново шокира јавност.

Након проведене ноћи у психијатријској клиници „Др Лаза Лазаревић“, оптужио је лажне руске опозиционаре Пјотра Никитина (агент ФСБ) и Владимира Волохонског (агент ГРУ) да су они пустили ту информацију у јавност, ради компромитовања Стојковића и његовог удаљавања из могућности да се активно укључи у нову организацију.

Наиме, Никитин и Волохонски су од руских специјалних служби добили задатак да оснују ново удружење „Пријатељи Украјине“, при чему ће финансирање ове невладине организације бити обезбеђено из Русије.

Поред тога, Стојковић је током претходне недеље на пријавници британске амбасаде затражио хитан пријем, наводећи да располаже важним подацима од значаја за британску националну безбедност. Међутим, службеници амбасаде Велике Британије су, схватајући да имају посла са неурачуњивим човеком који је у безнађу, позвали полицајца који је задужен за спољашње  обезбеђење амбасаде, који је наложио Стојковићу да се одмах удаљи.

Шта више може да се очекује од Чеде подморнице, није лако знати, али право је питање зашто надлежне службе у нашој земљи још увек толеришу овакво болесно понашање свог агента.

Оставите Коментар