„Подморница“ уронила у муљ – Чедомир Стојковић нагнао бабу!

Колико је очајан Чедомир Стојковић и жељан самог врха позиције у другосрбијанском друштву, показује и то да је спреман да ступи и у интимне односе и са бабом.

Не презајући ни од чега, Стојковић је овај пут превазишао самог себе и то тако што је жељан да буде прихваћен као провинцијалац у београдске кругове наводно ступио у неприкладан односе са Весном Пешић, звездом водиљом грађанерског друштва.

Посебно киван на вест о њиховим готово свакодневним сексуалним односима је квазилидер руске опозиције Пјотр Никитин (агент ФСБ), који тврди да је „подморница“ на тај начин издала васколики хомосексуални лоби, а нарочито органе сомалијске дубоке ,,државе“.

Насупрот томе, Владимир Волохонски (агент ГРУ) показује више разумевања за ову романсу и истиче да „подморници“ нимало није лако, као и да би лично радије полно општио са ружном тетком вијетнамског прасета, него са Весном Пешић.

Не улазећи у више него болесне склоности целе ове скупине, истраживачки новинари сазнају да ће се ово надасве чудно партнерство, потакнути обостраним интересима јасније видети и заједничким појављивањем на концерту Сергеја Михалока, у народу познатијег као „украјински Томпсон“, заказан за 12. фебруар у Дому омладине. Биће то луда журка… И не сумњамо да ће оправдање све приснији односа бити заједничка борба против измишљених “Путинових агената” у Србији и ширење ТИПАРС тима на више од три особе.

Оставите Коментар