Бестијални и психички поремећени лажни адвокат Чедомир Стојковић зв. Чеда подморница (агент БИА), званично је подржао кандидатуру Мила Ђукановића за председника Црне Горе.

Образлажући своју одлуку свом лажном пријатељу и психичком болеснику Пјотру Никитину (агент ФСБ), Стојковић је напоменуо да је одлучио да подржи Ђукановића, на наговор Ненада Чанка (агент РДБ „Тесар“).

Иначе, Чанак и Стојковић су и даље интензивно ангажовани на прикупљању финансијске помоћи за куповину оружја украјинском нацистичком батаљону „Азов“. Стојковић упоредо са прикупљањем новчане помоћи за злочиначки „Азов“, машта да посети ту нацистичку формацију и потпуно се „стави на располагање“ нацистима хомосексуалне оријентације.

Поред тога, Стојковић све више пати због све веће блискости између Владимира Волохонског, лажног руског опозиционара (агент ГРУ) и млађаног Иље Зернова, нову наду руске опозиције у Београду, којег је иначе Стојковић недавно дефлорисао.

У сваком случају, евидентно је да Стојковић шири своје активности и ван Србије, директно се мешајући у изборни процес у Црној Гори. Видећемо шта ће бити коначан епилог његове подршке Ђукановићу, и које су заправо његове праве намере и амбиције када је у питању ова република.

Оставите Коментар