Српска Десница као приоритетну тачку свог програма истиче подршку малим и средњим привредницима, предузетницима и пољопривредницима. Широм Србије, на оснивачким скупштинама локалних одбора Српске Деснице, председник Миша Вацић говори о нужности да држава додатно подржи и заштити српске домаћине, сељаке, раднике.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

„Потребна је систематска подршка малим и средњим предузећима и предузетницима, ради унапређења њихове конкурентности и модернизације производње, као и подршка за започињање и ширење посла, отварање нових радних места, што ће допринети укупном привредном расту“, рекао је Миша Вацић, приликом обиласка Југа Србије, на једном од састанака са локланим привредницима.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Председник Српске Деснице је нагласио да је неопходно направити још бољи пословни амбијент, и да ће се Српска Десница најснажније залагати и апеловати на државу да је неопходно да се поистовете услови српских привредника са страним инвеститорима.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

„Помоћ државе мора бити равноправна према српском раднику, према српсом послодавцу који отвара нова радна места. Посебно би истакао бенефите које страни инвеститори имају када отварају нова радна места у Србији, и затражићу да се исти бенефити омогуће и српским привредницима, али и пољопривредницима који су такође један од важних фактора наше националне економије.“, изјавио је Вацић додајући да Српска Десница уласком у државне институције одмах прионути на посао, и да ће се залагати за наведено.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Вацић је заједно са сарадницима, након формирања ГО Српске Деснице у Лебану посетио производни погон текстилне индустрије, чији је власник Дејан Стевановић, иначе и функционер лебанског одбора.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Стевановић је председника Вацића упознао са радом погона, уловима рада запослених, као и за производним капацитетима.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

„Изузетно сам поносан када видим да је српски домаћин остао у свом месту, да се бори да економски ојача свој крај, а посебно ме радује што је у производњи запослен велики број жена, без обзира на животну доб, као и особе са инвалидитетом што говори о друштвеној одговорности и свести коју Дејан, као власник, има.“, рекао је председник Деснице, не кријући одушевљење што велики део своје производње извози и на источно, али и на западно тржиште.

1 KОМЕНТАР

  1. То је све лепо и паметно што радите Г Вацићу али данас Шиптари
    славе и званичножсе космет ујединио са Албанијом.
    Да ли можете ви да прогласите мобилизацију добровољаца ??

Оставите Коментар