Драги пријатељи, чланови заједнице и симпатизери, на иницијативу свих вас, одлучили смо да организујемо Хуманитарно вече, као вид адекватне подршке народу Јерменије, који се налази у ратном захваћеном подручју.

У скаду са епидемиолошким мерама, Хуманитарно вече ће бити организовано у ресторану Little Bay, ул. Доситејева 9а, Београд, 9. новембра од 19 часова.

Хуманитарна вечера обухвата главно јело, дезерт и два пића по избору , уз котизацију у износу од 3000 рсд.

Због ограниченог броја људи, сви заинтересовани могу се пријавити уплатом на рачун 170001053024600078, са назнаком Биљана Обрадовић, сврха уплате Котизација за хуманитарно вече.

Јерменска Национална Заједница је друштвено одговорна организација, те је због епидемије Корона вируса одустала од организовања било каквих великих митинга и окупљања.

Посебну захвалност за помоћ у организацији Хуманитарне вечери, дугујемо господину Николи Живановићу, који је несебично помогао у овој реализацији.

Вођени примерима из других Јерменских Заједница из целог света, одлучили смо се да организујемо Хуманитарну вечеру, путем које ћемо имати прилику да дамо конкретан допринос опстанку јерменског народа, али и да се и у овим тешким временима окупимо и поразговарамо о будућим иницијативама.

Ваша Јерменска Национална Заједница у Србији!

Оставите Коментар