Гост јутарњег програма телевизије „Хепи“ био је Миша Вацић, лидер Српске деснице.

Тема емисије била је покушај одузимања севера Космета поводом најновијих дешавања по питању Газивода, а Вацић је истакао своје уверење да до тога не може доћи: „Ми буквално немамо тако организовано становништво нигде у Србији као на северу Косова, за минут до два они су спремни да реагују“ истакао је Вацић који је и објаснио на који начин су Срби на Косову тако добро организовани.

Вацић је истакао како се Српска деца више рађају на Косову него било где друдге у Србији и да је тамо проценат наталитета највећи, а објаснио је и колико заиста има Шиптара у јужној српској покрајини:

„По броју мобилних претплатника се може видети колико има Шиптара на Косову. Издато је 900.000 картица, још ако узмемо да неко има и две или више, нема шансе да Шиптара на Косову има два милиона како они тврде“ објаснио је лидер Српске деснице.

Он је још објаснио и позив партије чији је лидер српским патриотама широм српских земаља да се уједине у борби за српско Косово и Метохију, а говорио је и на тему „анти-српских“ медија који често објављују некакве анализе и истраживања по којима Срби нису спремни да бране своју јужну покрајину.

Погледајте ово гостовање и поред наведеног сазнајте још и Вацићев став о, сада већ чувеној, мобилизацији којом је претио једном твитерашу, као и честитку за рођендан коју је упутио Легији и многе друге занимљиве теме.

НАЦИОНАЛИСТ.РС