Директор ‘Српског телеграфа’ оцењује да су протести у Београду, чисто политички, да их опозиција назива грађанским само како би привукла и оне политички неопредељене, те да их организује Савез за Србију на чијем су челу највећи насилници и уједно они који се тобоже највише боре против насиља.

Говорећи о протесту, Иван Јовановић, шеф деска у „Блицу“ каже да је опозиција најавила грађански протест, не страначки.

– Председник Вучић је лепо рекао, свако има право да протестује и посао опозиције је да се бори за власт. Надамо се да ће све проћи без неких нереда – каже Јовановић за Пинк.

Саша Миловановић, дирекотор „Српског телеграфа“ сматра да је бесмислица да је реч о грађанском, не страначком, протесту, јер протест организују политичари и циљ истог је рушење власти.

– То да је реч о грађанском протесту је флоскула како би се привукли политички неопредељени људи. Видимо да протест против насиља организују највећи насилници, пре свега Драган Ђилас који је тукао људе у Сопоту и тукао свог таста. Истовремено, они који подржавају Савез за Србију, на најбруталнији начин вређали су малолетну ћерку Александра Вучића и тукли новинарке. Сада такви људи организују протест – оцењује Миловановић.

Када је реч о увредама које је на рачун председнице Парламента упутио Сергеј Трифуновић, Миловановић каже да Трифуновић претендује на неко министарско место, а користи речник „примитивца“.

– То како се понаша и изјашњава потпуно је дегутантно и за сваку је осуду. На овај начин он највише срозава себе и идеју за коју се бори – сматра Јовановић.

Миловановић истиче да сваки вид насиља треба осудити, па тако и цело друштво треба да осуди нападе на Гојковићеву, Вучићеву ћерку и друге.