Председник Србије Александар Вучић промовисао је почетак кампање „Будућност Србије“ на новим спотом, који је направљен управо за ову кампању.

„Будућност Србије су фабрике и нова радна места, нове школе и вртићи. Болнице и домови здравља, станови и установе културе, нови путеви и мостови, нове инвестуције и економски напредак.

То је будућност за коју се бори председник Србије Александар Вучић. У кампањи „Будућност Србије“, председник представља грађанима резултате који су постигнути у свим деловима напше4 земље у претходних седам година и планове за даљи развој.

Много тога доброг је урађено, и много тога још може да се уради, зато председник Александар Вучић жели да чује и вас, грађане Пчињског округа“, наводи се у споту.

Погледајте шта му је најважније у првом дану кампање у којој ће промовисати инфраструктурне пројекте, економске резултате, путну инфраструктуру, стране инвестиције…

https://youtu.be/qxR2GQiCSP8

Да подсетимо, председник Србије Александар Вучић у четвртак увече започиње кампању под називом „Будућност Србије“.

Вучић ће у наредних месец дана обићи свих 29 округа и грађанима подносити извештаје шта је све у протеклим годинама урађено.

Председник Вучић жели да на овај начин положи рачуне грађанима, али и да се на терену увери шта је све, како и колико у Србији урађено у од 2012. године до данас.