Председник Црне Горе Мило Ђукановић примио је данас акредитивна писма новог амбасадора Србије Владимира Божовића. Дипломатски представник наше државе у резиденцију на Цетињу дошао је са једним занимљивим модним детаљем.

Наиме, он је носио кравату која симболизује тробојку, која није баш по вољи црногорском режиму, јер је народ осликава и поставља од севера па до југа државе пркосећи, пре свега, контроверзном Закону о слободи вероисповести који је директан удар на српски народ и СПЦ.

Kолико је Ђукановић био задовољан овим избором кравате просудите на основу његовог израза лица.

Мило ће сутра највероватније бити у Беранама, где ће се наводно састати са локалним одбором ДПС-а. Оно што је злокобно у његовој посети је чињеница да су још јутрос град окупирали специјалци црногорског САЈ-а, који су са собом понели и опрему за разбијање демонстрација и сузавац.

Претходних дана трају напади црногорских власти на тробојку, којом је народ из револта и ината обојио целу Црну Гору. Данас је у Пљевљима комунална служба префарбала тробојку коју је група младића покушала да одбрани.

Пре три дана је много екстремније било у насељу Златица у Подгорици, када су сузавцем и шок бомбама Милови батинаши чистили пут комуналним екипама које су белом бојом прекриле древну заставу.

Оставите Коментар