Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе криминалистичке полиције, СБПОК-а, Одељења за сузбијање високотехнолошког криминала, у сарадњи са Посебним тужилаштвом за борбу против високотехнолошког криминала Вишег јавног тужилаштва у Београду, у наставку акције „Армагедон“ ухапсили су 18 особа са територије Републике Србије.

Ухапшени су И. О. (42) из Ниша, З. Т. (38) из Суботице, А. Н. (65) из Београда, И. В.(46) из Врбаса, Д. Д. (51) из Лебана, С. А. (38) из Београда, Б. И. (67) из Ниша, Р. А. (56) из Великог Градишта, С. Д. (41) из Зрењанина, М. Л. (24) из Зрењанина, Т. Ш. (52) из Врбаса, М. Б. (42) из Београда, П. В. (20) из Београда, С. Н. (45) из Ниша, И. А. (42) из Пожаревца, П. К. (45) из Суботице, М. Т. (36) из Књажевца и В. Г. (51) из Беле Цркве.

МУП је објавио и снимак хапшења неких од њих.

Они се сумњиче да су извршили кривична дела приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију, искоришћавање рачунарске мреже или комуникације другим техничким средствима за извршење кривичних дела против полне слободе према малолетном лицу и полно узнемиравање.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар