Паника је не само у Кијеву и Харкову него и у Бриселу и Вашингтону!

Има знакова да се паника шири не само у Кијеву, Харкову и међу Украјинцима којима на „донбаском фронту“ руска војска залази с леђа, него и у Бриселу и Вашингтону.

 Франц Клинцевич, лидер Руског савеза авганистанских ветерана, овако је објаснио зашто:

„Поред националиста, унутар металуршког комбината `Азовстаљ` налазе се и високопозиционирани представници земаља НАТО. Према неким извештајима, и научници повезани са америчким биолошким лабораторијама у Украјини. У наредна 24 сата доћи ће до радикалне промене ситуације око тог комбината. Убрзо потом ћемо добити озбиљне информације и о томе шта се дешавало у тим лабораторијама последњих осам година“.

О „крупним зверкама НАТО“, које су заједно са командним саставом украјинских нациста блокиране унутар комбината, говорио је и реномирани московски војни експерт Алексеј Леонков. Овако:

 – Међу Украјинцима се шири паника. Посебно у Харкову јер се појавио страх да ће све бити као у Мариупољу.

У самом Марипољу ћемо се – ако не изгину пре тога – дочепати и високих чинова из земаља НАТО. И показаћемо их целом свету.

У случају Алепа, Американци су нас били замолили да не покажемо кога смо све `зграбили` у једном супербункеру. Овога пута тога неће бити. Показаћемо свету ко је све био у Мариупољу – ко све подржава украјинске нацисте“.

Како је речено на јутарњем брифингу руског Министарства одбране, село Сладкое на периферији Маринке ослободиле су снаге Армије ДНР и већ је очишћено од украјинских милитаната.

Оставите Коментар