Братислав Гашић, директор БИА поклонио је 105 празничних пакетића и ваучера деци и унуцима палих бораца,ратних војних инвалида и ветерана из Крушевца. Како је предочено медијима позваним на доделу поклона поводом новогодишњих и Божићних празника у Културном центру, реч је о личној донацији бившег градоначелника Крушевца, која се односи на поклоне-пакетиће и ваучере за куповину играчака.

Ускоро би кроз донацију са истим садржајем требало да буду обрадовани и малишани из Куршумлије, њих 190, најмлађих чланова породица учесника ратова на просторима бивше СФРЈ. У Крушевцу су поводом новогодишњих и Божићних празника поклоне добила деца ветерана и ратних инвалида под окриљем три удружења. У пакетићима су били слаткиши, док се ваучери у износу од 3.000 динара односе на куповину играчака у продавници „Дексико“.

Братислав Гашић је до сада личним донацијама, помагао најмлађим Крушевљанима и у Дому за децу „Јефимија“, Дечијем диспанзеру при Дому здравља, самохраним родитељима и породицама слабијег материјалног стања.

С. Бабовић

Оставите Коментар