Мариника Тепић, можда ће данас испред седишта Српске напредне странке у Панчеву, јавно упутити извињење председнику Србије Александру Вучићу и Влади Србије, а потом и покајање због спонзорисаних лажи које су месецима изговарали о кинеској и руској вакцини, а коју је њен спонзор Драган Ђилас јуче примио.

Можда ће се јавно покајати зато што кроз своје јавне наступе константно протура “грађански рат”. Резултат тога видљив је на друштвеним мрежама, где се све чешће позива на убиство или мучење Председника Србије, његове породице, активиста, па чак и присталица СНС.

Можда ће се јавно покајати јер је од њеног присног пријатеља, ухапшеног нарко дилера Новака Филиповића, код чије организоване групе је пронађено 1.4 килограма марихуане, 207 комада пиштољске и 19 комада пушчане муниције, захтевала да “исели из Панчева” новинара Мирослава Милакова.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Можда ће се јавно покајати зато што је, док је била покрајински секретар за спорт, том свом личном, присном, организованом и ухапшеном пријатељу из Панчева, са милионима из буџета финансирала непостојећи клуб и теретану, а који ју је пратио из странке у странку и, како је сам рекао “десет година био ту, радио све и свашта”, можда и “исељења”.

Можда ће се јавно покајати због пројекта “Здравствено васпитање о репродуктивном здрављу”, који је грађане Војводине коштао невероватних 6.7 милиона динара, а који није био намењен ђацима, него реновирању куће Душана Јаковљева, њеног тадашњег партијског колеге и тада високог функционера ЛСВ.

Можда ће јавно да се покаје зато што 2014. године није дозволила да се у згради где је било седиште њене тадашње партије (једне од многобројних), смести Национални савет Рома, што је доказ да се иза њеног лажног антифашизма крије сасвим нешто друго.

Можда ће се јавно покајати зато што је медијском хајком инструисала угрожавање безбедности свих запослених на РТВ Панчево, када им је неколико стотина “демонстраната” бануло на врата, оставило венац и палило свеће, вероватно наговештавајући “исељења”.

Можда ће јавно да се покаје због напада на новинарку РТС Машу Ивковић, чији је лапсус покушала да злоупотреби у политичке сврхе, потом и лажима да дискредитује Машиног оца, академског сликара Звонимира Сантрача, директора Градског музеја у Вршцу, а потом није одговарала на јасна питања УНС којима се доказују њене манипулације.

Можда ће се јавно покајати зато што је у Панчево довела стотину хулигана, који су по центру овог јужнобанатског града ломили све што су стигли, са намером да се изазову сукоби већих размера и да се све претвори у масовно ломљење и пљачку, сценарио који је у Србији већ виђан. Тада је вређала и псовала, али није успела да изазове инцидент, јер су је нормални људи игнорисали.

Можда ће јавно да се покаје зато што је јавност покушавала да убеди да су коке носиље у Војној установи Моровић плантаже марихуане или зато што је, обучена у тигрицу, панчевачке ловце јурила по шумама Србије.

А можда је ово само један у низу перформанса дотичне, која провидним лажима и заменом теза константно напада Српску напредну странку, а што јавност одавно тумачи као психолошке фрустрације изазване њеном безначајности на политичкој сцени Србије.

Да је морала, Мариника би све ово морала да уради…

Оставите Коментар