Kако то да је Петровић баш сада одлучио да започне штрајк глађу и „борбу за радничка права“?

Петар Петровић, председник синдиката Слога у зрењанинској Пошти објавио је да ће од понедељка почети штрајк глађу и да ће одбити сваку медицинску помоћ. Он је истакао да ће штрајком захтевати повећање плата и боље услове рада за све поштаре, као и да се реши стање са бициклима које радници одржавају од својих зарада.

То што председник неког синдиката тражи права за раднике није толико неуобичајена вест. Међутим, ако се погледа мало детаљније ко је Петар Петровић, те са којим људима се дружи и сарађује, ствари постају нешто јасније.

Наиме, на основу фотографија и информација до којих је дошао портал 24седам, јасно се може видети да је Петровић близак са Драганом Ђиласом, Драганом Шолаком, Марком Бастаћем…

Зато се поставља логично питање: Kако то да је Петровић баш сада одлучио да започне штрајк глађу и “борбу за радничка права”?

Партијску машинерију Драгана Ђиласа очигледно веома брине то што је јавност сазнала за рачуне које њихов шеф има на егзотичним дестинацијама широм света. Ђиласови маркетиншки стручњаци веома добро знају да је скретање пажње најлакши начин да се скандал ублажи, па су дошли на идеју да се прича о милионима у банкама широм света “прекрије” наводном борбом за радничка права.

Грађанима остаје да сами закључе: Kолико је до радничких права заиста стало некоме чији тајни рачуни широм света готово сваки дан угледају светлост дана? Да ли је у питању брига за поштаре или жеља да се штета која је настала открићем више милиона евра, колико је то могуће, ублажи?

Подсетимо, према досадашњим сазнањима, Драган Ђилас на три рачуна – на Маурицијусу, где је 5.741.025 евра, плус они у Швајцарској и Хонконгу – има тачно 9.630.233,85 евра! А постоји основана сумња да су његови рачуни, који се броје у десетинама, распоређени у најмање 17 светских држава.

Оставите Коментар