Раскид сарадње најуспешнијег естрадног менаџера и продуцента у региону Саше Мирковића и контроверзне певачице Марине Висковић заокупља пажњу домаће јавности ових дана, а њихов сукоб постао је обавезна тема свих утицајних медија у Србији који држе до себе.

Можда њихов сукоб и не би био толико под лупом јавности да се у целу причу није умешао и извесни полицајац, који је, по Марининим тврдњама, „обичан старији господин који је само обичан породични пријатељ“, док се, по Мирковићу, ради о „њеном дечку“.

KО ЈЕ МИСТЕРИОЗНИ ПОЛИЦАЈАЦ МАРИНЕ ВИСKОВИЋ?

Према поузданим изворима, мистериозни полицајац Марине Висковић је Миљан Станојевић, према неким незваничним полицијским изворима дугогодишњи сарадник бројних београдских криминалаца на чијем је платном списку био пре него што су га Дијана Хркаловић и Небојша Стефановић унапредили да буде, ни мање ни више, начелник Управе граничне полиције!

Миљан Станојевић је, кажу незванични извори, злоупотребљавао полицијску значку и овлашћења како би могао да чува од хапшења опасне криминалце из српског подземља и да им продаје информације о извесним државним структурама.

Иначе, прича се да Станојевић врло често користи популарне певачице са естраде, посебно оне које су склоне разним пороцима, за инфилтрирање у високе кругове друштва, а онда са на тај начин прикупљеним компромитујућим материјалом, касније уцењује људе из бизниса и политике или их потказује зараћеним странама подземља, односно супростављеним клановима.

Marina Visković
Марина Висковић

Питање је колико је шверцоване робе милионске вредности прелазило границе Србије уз његово одобрење, и колико је људи, чак и оних са полицијских потерница, превео преко граница Србије преко легалних прелаза уз велику новчану надокнаду, о чему садашња Унутрашња контрола води опсежну истрагу?

Незванични извори из полиције кажу да је послушно и без поговора извршавао сва наређења Дијане Хркаловић, па чак и она која су омогућила доказаним убицама да неометано улазе и излазе из Србије.

Марина и Саша из времена сарадње

ПОЛИЦАЈАЦ, МЕНАЏЕР ИЛИ ДЕЧKО?!

Миљан Станојевић је, према тврдњама Саше Мирковића, вршио на њега притисак да Мирковићева продуцентска кућа раскине уговор на сопствену штету са Марином Висковић, јер је „Марина Висковић његова“, Миљанова…

Саша Мирковић каже и да се додатно представио као „дечко Марине Висковић“, вероватно из неких љубоморних разлога.

Углавном, Саша Мирковић је познат као човек који не трпи никакве уцене и претње, одбио је све ултимативне захтеве контроверзног полицајца Миљана Станојевића и каже да му је „Марина Висковић направила огромну финансијску штету коју ће регулисати уобичајеним и за то предвиђеним правним процедурама“.

prst.rs/ko-je-miljan-stanojevic-policajac-kriminalac-menadzer-ili-jos-nesto/

Оставите Коментар