„Режим је спреман да укине негативан тест на корону као услов за улазак у Црну Гору, само да би људи из региона и избеглице, који су на лажним бирачким списковима, могли да гласају и помогну владајућој партији“, каже Душко Kнежевић

„Полицајци и војска су на ивици егзистенције. Ако дође до конфликтних ситуација, мислим да ће му полицајци окренути леђа“, Душко Kнежевић, бизнисмен у егзилу.

Душко Kнежевић, црногорски бизнисмен и председник „Атлас групе“, тврди за „Ало!“ да је Светозар Маровић, један од оснивача Демократске партије социјалиста (ДПС), у јавном обраћању преко Инстаграма прокоцкао историјску шансу да открије све криминалне послове Мила Ђукановића и да га дотуче уочи избора!

Маровић се пре два дана преко Инстаграм профила Душка Kнежевића огласио у јавности и проговорио о свом хапшењу, тортури у самици и притисцима на његову породицу, али није имао смелости да јавно докрајчи Мила и проговори о његовим мафијашким пословима, већ је на Kнежевићева питања околишао као киша око Kрагујевца! Питали смо црногорског банкара, који је још у егзилу у Лондону, зашто се Маровић мигољио и избегавао отворено да говори о неприкосновеном владару Црне Горе.

  • Маровић је имао историјску шансу да говори о свом односу и политичким релацијама са Милом, али то није искористио. Дуго је био човек број два у Црној Гори и главни идеолог ДПС-а, али се у понедељак увече у његовом јавном обраћању видело да има велики страх од Мила, мада не знам шта се крије иза тога – каже Kнежевић и додаје да се видело да је Маровић после хапшења и тортуре психички и физички уништен.
  • Мило и Маровић су се разишли око утицаја у Будви. Мило је требало некога да принесе Европској унији, неког Санадера, како је рекао Маровић. Одлучио се да то буду Маровић и његова фамилија и био је директан егзекутор хапшења и спровоеђња истраге и тортуре против њега – наводи угледни банкар и објашњава зашто је бивши и једини председник Државне заједнице Србије и Црне Горе уместо конкретних одговора увијао као киша око Kрагујевца.
  • У политици је познато да Маровић није конкретан. Сви су очекивали да у директном укључењу преко мог Инстаграм налога отворено прича о Миловим криминалним пословима, али се видело да он није такав тип. Увек је тражио други угао, видели сте колико је причао о партији – каже Kнежевић и истиче да ће литије и укидање тестова на корону за улазак у Црну Гору бити кључни за изборе.
  • Јако је битно то што ће црквени одбори да изведу народ на гласање, да демократски поразе Мила. Режим је спреман да укине негативан тест на корону као услов за улазак у Црну Гору, само да би људи из региона и избеглице, који су на лажним бирачким списковима, могли да оду да гласају и помогну владајућој партији!

Полиција ће стати на страну народа

На питање да ли постоји опасност да неко изда опозицију и да полиција стане уз Мила у случају да избију нереди, Kнежевић је категоричан да то не може да се догоди.

  • Нема шансе да неко изда опозицију, плашим се само да Мило директно не купи неког посланика из опозиционих партија када почну преговори око састављања нове владе. Полиција је против Мила. Само командири и људи којима је он дозволио да се баве криминалом живе добро, док остали имају бедне плате. Полицајци и војска су на ивици егзистенције. Ако дође до конфликтних ситуација, мислим да ће му полицајци окренути леђа – тврди Kнежевић и поручује да ће пре изборне тишине обелоданити компромитујуће доказе против Мила.

Leave a Reply