Марко Милачић, лидер Праве Црне Горе, приведен је данас у Управу полиције пошто је био сам на јавној површини испред Храма Христовог васкрсења у Подгорици у дозвољеном временском интервалу.

‼️СРАМНО! ПРЕДСЈЕДНИК ПРАВЕ ЦРНЕ ГОРЕ МАРКО МИЛАЧИЋ УПРАВО ПРИВЕДЕН У УПРАВУ ПОЛИЦИЈЕ ЗБОГ ТОГА ШТО ЈЕ БИО САМ НА ЈАВНОЈ ПОВРШИНИ ИСПРЕД ХРАМА У ДОЗВОЉЕНОМ ВРЕМЕНСКОМ ИНТЕРВАЛУ‼️

Gepostet von Marko Milačić am Sonntag, 12. April 2020

Ова вест објављена је на Милачићевом налогу на Фејсбуку.

Милачић је претходно испред Храма, на празник Цвети, направио и видео-снимак покушавши да добије информацију од полицајаца да ли је приведен брачни пар који је кренуо у храм и зашто је полиција уопште ту. Милачић је рекао и да је после привођења брачног пара, за њима у полицију кренуо и отац Драган, свештеник храма, да би видео о чему се ради.

‼️ПОГЛЕДАЈТЕ ОВУ СРАМОТУ! УХАПШЕН МАРКО МИЛАЧИЋ ИСПРЕД ХРАМА ИАКО НИЈЕ ПРЕКРШИО НИ ЈЕДНУ МЈЕРУ И ТО НА ЦВИЈЕТИ‼️

Gepostet von Marko Milačić – Prava Crna Gora am Sonntag, 12. April 2020

Полицијски час у Црној Гори почиње, иначе, у 13 часова.

На Милачићево питање зашто га приводе када стоји на јавној површини сам и поштује дистанцу, полицајци одговарају да су добили наређење да приведу све који се нађу испред Храма.

‼️СРАМНО! УПРАВО: НА ЈЕДАН ОД НАЈВЕЋИХ ПРАВОСЛАВНИХ ПРАЗНИКА ЦВИЈЕТИ, ПОЛИЦИЈА ИСПРЕД ХРАМА ТЕРОРИШЕ ВЈЕРНИКЕ‼️

Gepostet von Marko Milačić – Prava Crna Gora am Sonntag, 12. April 2020

На снимку се види и како полицајци заустављају и легитимишу адвоката Николу Бошковића, који је пролазио испред Храма и разменио неколико речи са Милачићем, и говоре му да ће га привести.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here