Лидер Праве Црне Горе Марко Милачић добио је вечерас позив да се јави у полицијску станицу. Милачић је свој одлазак у Центар безбедности преносио уживо на Фејсбуку.

Он је у свом лајв обраћању објаснио да није отишао да протестује како би се сукобио са полицијом, већ да изрази незадовољство у маниру грађанске непослушности, истичући да је полиција Црне Горе вечерас показала да не жели стабилност.

Урадили смо све да до инцидента не дође, рекао је Милачић и објаснио да је на његову молбу од командира добио мегафон како би убедио људе да се смире.

„Ми сада треба сви да помогнемо у смиривању тензија, али то не значи да треба да ћутимо, то не значи да не треба да излазимо на улице, да шетамо, да притискамо режим“, додао је он.

Он је поновио да неће престати са притисцима док се не повуче „антиправославни срамни закон”.

Како је рекао, поносан је као грађанин више него икада у свом животу „зато што види да је Црна Гора достојанствена, да је мирна, а опет жестока”.

Лидер Праве Црне Горе је на фејсбук профилу „Марко Милачић – Права Црна Гора“ раније вечерас објавио и фотографију позива у полицију.

„Идемо у полицију да видимо шта желе. Ово се зове диктатура. Не могу нам ништа“, објавио је на овој друштвеној мрежи.

Оставите Коментар