Лидер Праве Црне Горе Марко Милачић добио је вечерас позив да се јави у полицијску станицу. Милачић је свој одлазак у Центар безбедности преносио уживо на Фејсбуку.

Он је у свом лајв обраћању објаснио да није отишао да протестује како би се сукобио са полицијом, већ да изрази незадовољство у маниру грађанске непослушности, истичући да је полиција Црне Горе вечерас показала да не жели стабилност.

Урадили смо све да до инцидента не дође, рекао је Милачић и објаснио да је на његову молбу од командира добио мегафон како би убедио људе да се смире.

‼️УЖИВО: СТИГЛИ СМО ИСПРЕД ЦЕНТРА БЕЗБЈЕДНОСТИ‼️

Gepostet von Marko Milačić – Prava Crna Gora am Sonntag, 29. Dezember 2019

„Ми сада треба сви да помогнемо у смиривању тензија, али то не значи да треба да ћутимо, то не значи да не треба да излазимо на улице, да шетамо, да притискамо режим“, додао је он.

Он је поновио да неће престати са притисцима док се не повуче „антиправославни срамни закон”.

‼️УЖИВО. ТЕЛЕФОНСКИ ПОЗИВ ИЗ ПОЛИЦИЈЕ. ПОЛИЦИЈА НАСТАВЉА ПРИТИСАК‼️

Gepostet von Marko Milačić – Prava Crna Gora am Sonntag, 29. Dezember 2019

Како је рекао, поносан је као грађанин више него икада у свом животу „зато што види да је Црна Гора достојанствена, да је мирна, а опет жестока”.

Лидер Праве Црне Горе је на фејсбук профилу „Марко Милачић – Права Црна Гора“ раније вечерас објавио и фотографију позива у полицију.

„Идемо у полицију да видимо шта желе. Ово се зове диктатура. Не могу нам ништа“, објавио је на овој друштвеној мрежи.

Advertisements
--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here