Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су Милутина Бакића (56) из Куршумлије са готово 66 килограма дроге! Према информацијама портала Република, нарко-дилер који је ухапшен у тренутку док је камионом превозио пет путних торби са дрогом спакованом у 114 пакета један је од блиских сарадника Драгана Ђиласа што потврђују и фотографије са оснивања одбора Странке слободе и правде у Куршумлији.

На оснивању овог одбора 27. децембра 2019. године Бакић је „заслужио“ почасно место тик до лидера ССП-а на партијском скупу што јасно говори о њиховој блискости.

Да подсетимо, Ђилас је на овом скупу, говорећи о будућности деце у Србији, поручио и да „многе ствари могу да се сутра промене, али уз способне људе“, али и да је „ово један од најбољих одбора које има“.

Фото: republika.rs

По свему судећи пријатељи и сарадници нарко-дилери најбоље су што Ђилас има да понуди Србији.

Бакић је ухапшен у месту Рударе приликом контроле теретног возила којим је управљао.

Полиција је код њега у товарном делу камиона пронашла пет путних торби са 114 пакета марихуане.

Он се терети да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Такође, полиција је код Бакића пронашла и пиштољ, па ће против њега бити поднета кривична пријава због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Ухапшеном је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.

Leave a Reply