Блиска веза Обрадовић је додатно појачао нападе на полицију због хапшења Младена Новаковића са 77 кг хероина, кажу из Струковног удружења полиције и откривају да су нарко-дилер и лидер Двери кумови

Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић и ухапшени Младен Новаковић (37), звани Тоцило, у чијој нарко-групи је заплењено 77 килограма хероина, јесу кумови!

Ово је у свом саопштењу обелоданило Струковно удружење полиције „Др Рудолф Арчибалд Рајс“, наводећи да Обрадовићево, како кажу, блаћење припадника МУП има позадину.

Мутне радње

  • Обрадовић данима бестидним лажима покушава да криминализује људе који су цео свој живот и каријере посветили борби против криминала, скривајући се под плаштом наводне политичке борбе. С обзиром на то да се не либи да наше колеге, иза којих су и деценије службовања у полицијским редовима, назива мафијом и вређа на све могуће начине, нећемо се ни ми либити да га питамо – за чије интересе Бошко Обрадовићу сатанизујете полицију? – наводи се у саопштењу. Додају да се то не ради само са циљем да се нанесе политичка штета министру полиције Небојши Стефановићу већ да постоје и други мотиви.
  • Да ли криминализујете часне и поштене полицајце и да ли се обрачунавате са њима због хапшења шурака Драгана Ђиласа са два килограма кокаина и да бисте заштитили нарко-клан који стоји иза овог шверца наркотика, или сте пак у задње време додатно појачали агресију у нападима на полицију и због хапшења Младеновчанина Младена Новаковића, званог Тоцило, са 77 килограма хероина? Оперативна сазнања кажу да вам је то кум – кажу у Струковном удружењу полиције.

Тежак криминал

Члан Светске асоцијације шефова полиције и бивши начелник београдске полиције Марко Ницовић каже да је овакве наводе неопходно испитати. – Треба открити о чему се тачно ради, детаљно прикупити сазнања и све информације и реаговати у складу са њима. У свакој држави је највећа социјална патологија између света криминала и политике и највећи је баласт политичара да се повезује са тешким криминалом као што је кријумчарење дроге. То је омча око врата за сваког политичара ког би с тим повезали, зато полиција треба да испита све ове наводе – каже Ницовић и подсећа да су велики светски и европски политичари због криминалних афера изгубили своје функције.

Чињенице KО ЈЕ МЛАДЕН НОВАKОВИЋ ТОЦИЛО

Половином новембра ове године полиција је ухапсила Младена Новаковића из Амерића код Младеновца због сумње да је организовао нарко-групу која је дрогом снабдевала целу Србију. Тоцило је био и раније познат полицији, а хапшен је у јуну 2016, док је чекао позив за одслужење затворске казне за кривично дело из 2008. Kриминалну каријеру започео је зеленашењем, а једна жртва из села у околини Младеновца покушала је да се убије јер више није могла да му плаћа зеленашку камату.

Leave a Reply