Одмах по почетку ЗАБРАНЕ!
Данас од 10 часова у свим урбаним среднинама, апсолутно је забрањен излазак на улицу свим старијим лицима од 65 година, а у сеоским срединама преко 70 година. У циљу борбе против коронавируса уведен је и полицијски час у Србији од 20 часова до 5 ујутру.

Упркос апелима надлежних претходних дана, грађани Србије нису били довољно дисциплиновани, те су на снагу ступиле драстичније мере.

Посебно је било притужби на пензионере који спадају у ризичну групу становништва, због тога што поједини (а није их било мало) нису поштовали савете и забране надлежних.

Управо ту ситуацију карикирали су духовити становници Српског Kрстура на северу Баната – јер човек мора да се нашали и у овако тешким приликама. А шала није само због смеха – она уз дозу сатире упозорава на негативне ствари у друштву.

Симпатична бакица и њен дека пристали су да сниме интересантан видео у друштву мушкарца који је у улози њиховог сина. Њихове глумачке роле пропраћене су музиком из отписаних, а они у тренутку проглашења полицијског часа, док сирене завијају, крећу у бег не би ли побегли од полиције и казне која је уведена због ванредних прописа.

Тако је то у шали, али у збиљи – ово никако не покушавајте. Време је да будемо одговорни! Погледајте и сами тај духовити клип:

Оставите Коментар