Председник Србије, Александар Вучић, говорио је данас на конференцији и о борби државе са криминалом, хапшењу криминалне групе Вељка Беливука, али и полицајаца који су повезани са овим случајем.

  • Пред нама је много тежак посао, поједини полицајци су приведени јер су послати на претрес у одређени објекат, а нису знали да је БИА тамо већ уградила прислушне уређаје, да прати криминалну активност. Они онда у том објекту констатују да виде пиштољ и договоре се да нису видели пиштољ. Зато су полицајци ухапшени – рекао је Вучић.
  • А ко је те људе довео на одређене позиције, ко их је штитио и ко је стајао иза њих, то је питање. Наша одлучност да победумо мафију је толико велика да се не плашимо ничега. Много подршке мафији је било и много контаката са различитим политичарима унутар власти и опозиције – рекао је Вучић.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

  • Ако ви уђете у нечију кућу, а никад не изађете… А погледајте начин на који се они бране, сви ћуте – додао је Вучић.
  • У једном тренутку у борби између 2 мафијашке групе, једна група је имала информације о кретању чланова друге и лако извршавала кривична дела. Разни високи функционери су у томе учествовали, из различитих служби и полиције, помагали су на разне начине. Било би врло тешко да се такве ствари учине без помоћи и прећутне сагласности. Управо зато овако енергично и жустро радимо да се таквима супротставимо – каже Вучић.

Kако је рекао, створене су две велике групе и ниједна није из Србије.

  • Обе су нам увезене из Црне Горе. Тобож навијачке групе су коришћене да би се у оквиру стадиона ако постанете тзв. војник, онда за пријатеље можете да продајете нешто за 50, 60 евра. А главне вође њихове имају свог вођу који је данас на територији Црне Горе, мислим да је покушано његово убиство, а стварног вођу су исекли овде. Реч је о увезеној мафији, убицама и криминалцима. Створена је страховита армада којој сада стајемо на реп. Али нећемо стати на реп док не истражимо оне који су из државног апарата у томе помагали.

Ухапшени чланови криминалне групе Вељка Беливука налазе се у притвору, а сам Беливук и Миљковић терете се за више кривичних дела, укључујући и три убиства.

Оставите Коментар