Српска десница са највећим презиром гледа на одлуку нелегитимног Хашког трибунала да један од највећих српских хероја буде осуђен. Овакав потез јесте потез очајника, са намером да потпуно понизи Србију и њен народ. Отац Републике Српске је од стране жутог картела испоручен у Хашки казамат, где је неправдно осуђен на доживотну робију.

Демократска странка и њени тадашњи лидери који су данас расути у разним маргиналним странкама, окупљени у “1 од 5 милиона“ сарадника западних служби, ће заувек бити уписани у српској историји као највећи издајници. Као они који су клечали пред западом и издали оне који су проливали крв за слободу српског народа. Отворени цинизам и одсуство независног правног деловања хашких структура према Србима је видљив у свакој досадашњој пресуди. Срамна доживотна пресуда за непостојећи геноцид човеку који се борио за опстанак сопственог народа је неприхватљива са моралне, правне и људске тачке.

Српска десница остаје уз свој народ и никада неће прихватити погубна и лажна деловања илегалних инстанци које су далеко од сваке политичке и људске коректности. За нас ће први председник Републике Српске заувек остати понос и дика Српства!