ПОНОСНИ смо што можемо сматрати својом браћом тако храбар и независан народ, само је једна од порука Руса, који су се путем видео-снимка захвалили Србима на подршци.

„За нас сте ви пример части и достојанства“, „дивимо вам се, видимо вас, чујемо вас“, само су неке од поруке Руса упућене Србима.

Иницијатива за овакав снимак, како наводе медији, потекла је са сајта Пикабу.ру, да би на крају неколико стотина Руса и Рускиња из више од 30 градова Руске федерације, али и Донбаса, снимило и монтирало видео под називом “Хвала Србијо фром Руссиа”, у коме говоре на руском, али и на српском језику.

У њему се могу чути следеће реченице:

“Драги Срби,

Данас Вам се обраћа Русија! Нисмо сви исти али сви желимо да Вам изразимо своју љубав и захвалност. Поносни смо што можемо сматрати браћом тако храбар и независтан народ.

За нас сте Ви пример части и достојанства. Дивимо Вам се. Видимо Вас. Чујемо Вас. Захваљујући Вама знамо да нисмо сами. Свака Ваша реч налази пут до хиљада руских срца.

Док цео свет подржава једне кроз мржњу према другима, наш народ жели да се захвали сваком Србину. Хвала!

За Вашу подршку. Хвала! За то што стојите насупрот многим. Хвала! За истину и правду. Хвала! Зато што верујете у нас. Хвала! за Вашу непоколебљивост. Хвала! за Вашу храброст. Хвала! За Ваше велико срце. Хвала!

Нас и Срба 200 милиона!

Наши гласови неће утихнути. Неће нас изоловати. Неће нас победити!

Нека Вас Бог чува! Срби и Руси, браћа заувек! Драги Срби, поздрав из Донбаса! Хвала Вам на пријатељству! – каже се у видео клипу који је малопре објављен на Јутубу.

Оставите Коментар