• Зна се да је Драган Ђилас лопов, али не прође дан да не покаже каква је штеточина. Још једна глупа акција коју може да смисли само неко попут њега – написао је Горан Весић.
  • Добро је што је и сам схватио да волим Београд и да радим за свој град 24 сата вредно и предано за разлику од њега који је оставио дуг Београду од 1.2 милијарди евра. Лоше је што чак и када некоме ода признање и призна нешто он ме може да не нанесе штету или да нешто уништава. То је јаче од њега. Тако је сада одлучио да уништава тротоаре користећи моје име – одбрусио је Весић Ђиласу.

Заменик градоначелника Београда Горан Весић је замолио Драгана Ђиласа да више не ради такве ствари:

  • Ако је већ схватио колико волим Београд довољно је да то јавно призна и да заувек напусти политику. Да више не уништава град и не призива насиље – изричит је Весић.

Весић је саопштио да ће поднети пријаву против НН лица које стоји иза оваквих графита:

  • Поднећу пријаву против НН лица које је ово урадило, а надам се да ће надлежне инспекције и комунална милиција пронаћи људе које је Ђилас платио да ово ураде. Па ће после као за моју књигу да се правда како су његови људи мало палили па мало гасили. Не може он да не шири зло!

Оставите Коментар