Наша јавност је данас остала згранута Фелингеровом морбидном објавом на друштвеним мрежама у којој позива на хитно уклањање споменика деци погинулој у НАТО агресији на СРЈ 1999. године?! У потпуном шоку због тог лудачког чина остале су и присталице тзв. антипутиновске опозиције и украјинске „избеглице“ у Србији, свесни чињенице да је овај патолошки избљувак тиме директно угрозио њихове политичке циљеве, јер више нико за њих неће имати разумевања ако и даље прихватају за савезника и лобисту такву гњиду као што је Фелингер.

Отуда му је Пјотр Никитин (агент ФСБ) преко заједничких пријатеља поручио: „Марш из Србије, ђубре поремећено!“, што додатно добија на тежини ако се има у виду да је и Никитин психички поремећена особа, те је веома тешко достићи тај ниво изопачености да би он некога прогласио за лудака.

Једино се још пропали ваљевски адвокат Чедомир Стојковић звани „подморница“ (агент БИА), коме пријатељи од милоште тепају „сомалијски бишон“, није оградио од Фелингера. Иако зна да је и за његову политичку каријеру погубно везивање за овакву твар, он овде подлеже ирационалним нагонима, проурокованим заљубљеношћу у Фелингера и вечном захвалношћу што га је својевремено упознао са групом сомалијских миграната у Брисели, који су оставили неизбрисиве ожиљке на „подморнициној“ души. И не само на души…

Оставите Коментар