Данашњи текст који се односио на пословну повезаност лажног руског опозиционара Пјотра Никитина, агента ФСБ и Владимира Толкача, украјинског амбасадора у Србији, изазвао је праву буру на политичкој и медијској сцени. 

Подсећамо да се у позадини свега, налазе одређени покушаји за заједнички пословни пројекат Толкача, Никитина и недовољно афирмисаног хрватског писца Владимира Арсенијевића из Пуле. Овај знаменити Хрват, већ дужи низ година живи у Београду и поседује кафе „Крокодил“, са којим је иначе 2022. године освојио награду за најбољи „ЛГБТ“ кафе бар у региону Балкана.

С обзиром да се Никитин нашој редакцији обратио на крајње непримерен, некултуран и агресиван начин, наводећи да се јавља из болничке постеље, наша редакција је донела одлуку да не објави његов демант.

Подсећамо и да према ранијем извештавању нашег портала, Никитин је тренутно хоспитализован због повреда ректалне регије које је задобио од свог хомосексуалног партнера Милана Миће Јовановића, председника НВО „Форум за безбедност и демократију“.

Оставите Коментар