Кошаркаш Црвене звезде Огњен Кузмић пробудио се из коме овог четвртка у Ургентном центру у Београду. Уједно, то значи и да је искусни центар наставио да се успешно опоравља од саобраћајне несреће коју је недавно доживео.

Огњен се осећа добро, позитивно реагује на све терапије, а лекарски тим Ургентног центра задовољан је и чињеницом да се повлаче контузионе промене на плућима, изазване саобраћајном несрећом коју је Кузмић доживео у недељу у јутарњим часовима.

– Кошаркаш Црвене звезде Огњен Кузмић пробудио се у четвртак у поподневним часовима из коме и свесном је стању. Огњен се осећа добро, позитивно реагује на све терапије, а лекарски тим Ургентног центра задовољан је и чињеницом да се повлаче контузионе промене на плућима, изазване саобраћајном несрећом коју је Кузмић доживео у недељу у јутарњим часовима – стоји у саопштењу Црвене звезде.

Додаје се да кошаркаш Црвене звезде наставља своје лечење и опоравак који иде у позитивном смеру, као и да ће клуб и у наредним данима детаљно и редовно извештавати јавност о здравственом стању Кузмића.

Оставите Коментар