Данима слушамо медијску хистерију разних ДПС медијских концерна, од којих се неки представљају као опозиција бившем режиму, о партијском запошљавању.
Смета им што, гле чуда, партије које су победиле на изборима траже да се испоштује народна воља и да се смене кадрови ДПС-а који три деценије похараше све што може да се похара у држави.

Пиште ових дана, ко Дамјанов зеленко, вајни борци за људска и животињска права. Јаучу и стењу медијски посленици како је држава угрожена јер ће, замислите, они које је народ изабрао, изабрати кандидате за функције.

А ћутали су када је та иста власт посмењивала све оне који су некада покривали одговорне функције само зто што су били за заједничку државу 2006. године. Памтимо, није давно било када је ДПС на покраденим изборима 1998. године преузео власт и послидао све оне који су пошли за Момиром Булатовићем. Тада их нису много интересовала људска права тих људи и њихових породица. Тада им је то било нормално.

Смета им што ће партије које су на власти делегирати свој кадар на одговорне функције, али им не смета да се што пре смени ДПС, СД и кадар Бошњачке странке. По њиховој логици, треба расписати конкурсе по важећем закону ДПС-а и поново запослити ДПС кадар, јер други не задовољавају критеријуме. Ваљда треба поново запослити жену Миодрага Мишка Вуковића и Зорана Јелића да нам кроје капу у Управи за кадрове или Заводу за запошљавање. То је сигурно та правда, о којој нам између редова пишу ови „медијски хајдуци“ и борци за правду. По њиховој логици, у нове изборе треба ући са кадром ДПС-а на руководећим местима, да се та дружина не наљути.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар