Мило Ђукановић, председник Црне Горе, за три деценије аутократске владавине, од Црне Горе је створио сиромашну подељену државу, али је тек на заласку своје политичке каријере направио прави политички потез, којим је ујединио народ. Притисак који је направио на законодавну власт у Црној Гори, како бисе усвојио крајње дискриминаторски Закон о слободи вероисповести, утицао је на уједињење НАРОДА.

Срби и Црногорци заједно на једном месту, литије које се одржавају као вид ненасилног протеста приближиле су оне које је Ђукановић годинама раздвајао, негирајући њихове националне и људске идентитете, стварајући од људи непријатеље, уводећи разлике на богате, њих неколико, и сиромашне, сви остали.

Међутим, свака мука рађа хероје, након полицајца из Никшића Милоја Шћепановића, који је дао отказ јер није хтео да иде против народа, у литији у Бару одржаној 30.01.2020. године, заједно са народом без икаквих маски, капуљача, капа и шалова, слободно је шетао нови херој Милан Бабовић, доскорашњи функционер ДПС-а.

ФОТО: Националист

Непослушност чланова ДПС-а и њихових функционера није дозвољена по назорима руководства странке и актуелног црногорског режима, зато и Бабовића називамо херојем, његово дело, којим је јасно ставио до знања да подржава народ, а не противнародни Закон о слободи вероисповести, сврстава га у ред оних који имају и чојства и јунаштва.

ФОТО: Националист

Не страхујте Бабовићу, народ ће вас подржати, неће вас оставити, иако ће режимски медији пласирањем лажи и дезинформација, покушати да вас дискредитују, народ данас немари за то, Срби и Црногорци заједно ће помоћи да слободно шетате и изразите своју вољу.

Leave a Reply