У препуној сали Установе културе „Вук“ одржана је оснивачка скупштина Општинског одбора Српске Деснице на Звездари.
На предлог председника Мише Вацића, присутни делегати су једногласно изабрали Мирослава Лазића, угледног предузетника из Миријева, за председника одбора на Звездари.

Новоизабрани председник одбора се захвалио, истакавши да ће заједно са својим сарадницима оправдати дато поверење у наредном периоду.
„Ми ћемо се залагати да будемо у служби својих комшија. Бићемо ту да чујемо ваше проблеме, и у складу са могућностима, Српска Десница ће помоћи. Јаки смо једино уколико будемо јединствени, уколико будемо имали сталне активности, такви показаћемо своју снагу на наредним изборима. И тек тада ћемо моћи потпуно да реагујемо у заштити интереса обичног човека, за добро заједнице. Kада покажемо да имамо подршку народа и будемо део власти. Што свакако и јесте циљ сваког ко се бави политиком.“, рекао је Мирослав Лазић, додајући да када буде у будућности изабран на јавну функцију, да ће се одрећи новчане накнаде у хуманитарну корист најугроженијих на Звездари.

Након Лазића, звездарце је поздравио Бранислав Пухало, председник Савета за безбедност Српске Деснице и некадашњи легендарни шеф обезбеђења генерала Ратка Младића.
Пухало се осврнуо на недавно завршене изборе у Медвеђи, на којима је Српска Десница освојила 6,52%, и поновио да је то тек почетак политичке борбе која предстоји за све српске родољубе који подржавају и који су део породице Српске Деснице.

На самом крају, Миша Вацић, председник Српске Деснице се захвалио свим родољубима окупљеним на Звездари, подвлачећи да српски националисти коначно имају своју опцију за коју могу да гласају. „Оволики број окупљених, данас, на конституисању одбора потврђује недвосмислено да је Српска десница снага која ће на следећим изборима самостално прећи цензус. Уверен сам да је наша идеја препозната код свих српских националиста и родољуба, и да ћемо увести патриотизам у институције, што је циљ. Успешно завршени избори у Медвеђи су, драги саборци, показатељ да смо поставили сигурне темеље и да само се ми питамо до ког нивоа ћемо се попети.“ Не сакривајући своје одушевљење успехом казао је Вацић, и позвао све присутне да се активно укључе у рад одбора на Звездари и да само од вредног и марљивог рада свих присутних зависиће будући резултат Српске Деснице у овој београдској општини.

Извор: НАЦИОНАЛИСТ

Оставите Коментар