Породица Оливера Антића, амбасадора Републике Србије у Португалији који је данас страдао у Лисабону огласила се поводом информација да је Антић скочио у море.

Подсетимо, ЦМ журнал је објавио да је Антић је рекао возачу да стане и да се потом бацио у море код познате туристичке атракције Бока де Инферно у близини Лисабона, међутим како наводе из породице та информација нија тачна.

Наима, они тврде да је амбасадор изашао из аутомобил, телефонирао, а потом се оклизнуо и пао у море. Такође тврде да постоји видео снимак који то доказује.

Медији пишу да је одмах алармирана тамошња поморска полиција и ватрогасци, као и да је Антић још био жив када су га извукли.

Тада је започела и реанимација али је, нажалост, преминуо.Kако је саопштила породица, датум и сви детаљи око сахране биће накнадно објављени.

„Сви који који су га познавали, знају да је живот посветио својој породици, народу, својим студентима, праву и правди“, саопшила је данас потодица проф. др Оливера Антића, амбасадора Републике Србије у Португалији који је данас несрећним случајем изгубио живот.

Оставите Коментар