Пише: Срђан Ристић

Пошто видим да су Цеца и “документарни филм” са Н(ДХ)1 телевизије преокупирали пажњу јавности и додатно је поларизовали, морам да напишем неколико чињеница.

 1. Цеца се слушала и пре него што се удала за Аркана.
 2. Цеца је осуђена и робијала, не због Аркана, већ због свог криминала који је, на крају крајева, и признала на суду.
 3. Суштински , никакве разлике нема између Цеце, Бијонс, Ријане, Кејти Пери и осталих популарних певаљки. Цецу чак сматрам бољом особом од поменутих јер не експлоатише децу у Бангладешу као прва, нити пропагира сатанизам као последња.
 4. “Хероји доба злог” нису документарни филм, већ пропаганда. Аудио-визуелна трач партија другосрбијанских новинара са јасним подтекстом који ћу објаснити у следећој тачки. Буквално је љубовијско “Разоткривање” озбиљно истраживачко новинарство у односу на ово.
 5. Епитет “Српске мајке” на коме се јако потенцира у овом видеу, уско повезан са њеном криминогеном прошлошћу и православном вером, има за циљ да стави знак једнакости између Срба и Православља са једне и криминала и шунда са друге стране.
 6. Иако се због свог ултралиберашког лудила у филму истиче као пример нормалности, Карлеуша је ништа друго до Цеца у покушају.
 7. Н(ДХ)1 је пинк за петооктобарце.
 8. Веровали или не, потпуно је могуће у исто време не волети Цецу и Н(ДХ) 1.
 9. Цеца јесте права звезда, колико год то неко покушавао да јој оспори. Чињеница да на музичкој сцени траје преко 30 година, као и то да јој је сваки албум био изузетно слушан широм Балкана, те да свако од нас зна бар 10 њених песама напамет, доказује то.
 10. Ни једна Цецина песма не шаље у етар ни приближно лоше поруке као што то чини “IDJ” продукција чији је власник “United group” У чијем се власништву налази и Н(ДХ) 1 телевизија.
  Накнадно додато због избегавања погрешне интерпретације:
 11. Овај текст није писан у циљу одбране Светлане Ражнатовић, нити је аутор овог текста сматра позитивном личношћу, већ, као указ на непрофесионалност, неталентованост, лицемерје и зле намере твораца емисије “Јунаци доба злог”, као и ради освешћивања људи којима је дотична заиста “света крава” и пишу небулозе о њеној наводној угрожености и невиности на итерету.

Оставите Коментар