Заменик градоначелника Горан Весић провозао је данас екипу Телевизије Пинк новим саобраћајницама које су јуче отворене – улицом Никола Kравцова и Булеваром Вудроа Вилсона.
Весић је позвао грађане да користе нове улице, које ће, како је рекао олакшати,саобраћај у овом делу града, али и омогућити реконструкцију Савског трга.

  • Kада из Савске улице, скренемо у нову улицу Николаја Kравцова и идемо ка Булевару,Вудроа Вилсона. Тај булевар нам омогућава да почнемо реконструкцију Савског,трга. На неким деловима су већ започети радови, али ћемо сада моћи убрзаније да,радимо када имао паралелну улицу коју људи могу да користе – навео је Весић.

Према његовим речима, до марта следеће године ће Булевар Вудора Вилсона бити потпуно завршен и повезан са Булеваром војводе Мишића, када ћемо имати кружни ток код Сајма и моћи ће да се заобиће Савски трг и изађе право у Kарађорђеву улицу.

Објашњавајући докле се стигло са радовима у оквиру Београда на води и шта је све завршено, Весић је истакао да је то прави пример како се српска престоница развија и,напредује.

  • Ово је највеће градилиште у Европи. Сви који су тврдили да су то само макете,,сада могу да виде шта значи када неко верује у свој град и земљу – истакао је,заменик градоначелника Београда.

Оставите Коментар