Поверљиви извор из црногорских безбедносних структура је известио да је од стране црногорских власти наређена, а од стране ових структура реализована специјална операција исписивања симбола четири С на споменику на Побрежју у Подгорици. Циљ ове операције је да се јавности тенденциозно пласира лажна слика о бујању српског шовинизма и вандализма у Црној Гори, а све у циљу додатног подизања тензија у Црној Гори, уз посредан покушај компромитације како Српске православне цркве тако и државе Србије.


Овакво бахато и по својој суштини аматерско поступање црногорских власти и безбедносних служби само је један у низу необоривих доказа да власт Мила Ђукановића губи компас и специјалним операцијама назива и на њих троши озбиљне државне ресурсе, активности које би се пре могле назвати деликвентношћу деце основношколског узраста.


Такође, називати симбол четири С окупационим знамењем Србије, не доликује чак ни крајње инфантилном интелекту и најпре би се могло описати као манифестација менталне ретардације.

Извор: Националист

Leave a Reply