Одавно је јасно да однарођена црногорска мафијашка елита на власти под управом својих НАТО господара мора да изврши најтежи и последњи ударац – да уништи национални идентитет Црногораца. Зато је на прошлим председничким изборима читав ДПС молио Мила да се кандидује, знајући да је као врховни Дон једино он позван да води последњи чин НАТО агенде, окупацију сопственог народа и да им обезбеди заштиту њиховог покраденог богатства.

А управо је у суботу вече на Златици постало јасно да се Милова власт понаша као окупациона сила и сузавцем и пендрецима удара на сопствени народ и сопствену заставу – Краљевине Црне Горе. Што све указује да су буђење и протести слободарског народа, који се увидевши да је на дневни ред дошло финално затирање вере и нације пробудио из анестезије, оголили непобитну чињеницу – да су НАТО и Милова камарила окупационе силе у Црној Гори, што најбоље симболизује слика Миловог монтенегринског подмлатка који уринира по тробојци Краљевине Црне Горе! А ниједна окупација није дугог века!
Што би Његош рекао „Коме закон у топузу лежи, трагови му смрде нечовјештвом“!

Тако је Мило преварама, поткупљивањем политичких противника, и апатијом народа доведеног до ивице егзистенције, као и партнерствима са шиптарским и хрватским лобијима, успевао да обезбеди какав такав легитимитет својој власти, који је након скорашњег буђења братског и слободарског црногорског народа, свима је јасно, неповратно нестао.

Тако се по свим градовима малене Црне Горе, од крајњег севера до приморја десетине хиљада људи из дана у дан окупља на литијама. У неким местима у литијама су готово сви становници, жене, деца, старци по киши, снегу и леду, носе иконе и тробојке. У првом реду као што увек и бива је омладина, рођена под Миловим зулумом, одрасла у монтенегриском систему, али у чијем је генетском коду за разлику од бахатог милогорског подмлатка одраслог на јахтама и у мерцедесима својих очева, записана јуначка историја црногоскорог народа, јача од сваке окупационе силе. Пробуђена земља Његоша, Марка Миљанова и сердара Јанка Вукотића шаље јасну поруку целом свету и својим дахијама на власти да су дани окупације одбројани.

А прилика је близу. Већ ће следеће изборе освешћени црногорски народ схватити као референдум и прилику да поврати своју слободу и достојанство и осветла образ пред својим херојским прецима. Јер је алтернатива да цео један народ потоне у обезличену окупацију наметнутог непостојећег идентитета чији је један од главних циљева да пребогатој, корумпираној елити обезбеди још коју годину на власти.

Оставите Коментар