У Крагујевцу је одржан скуп Странке слободе и правде (ССП) на ком је било представљање Маринике Тепић. Како су из ове странке представили, окупио се велики број грађана (помиње се цифра од 300 људи) који им пружа подршку.

Оно што је заправо најинтересантније је да је овај скуп дошао у жижу јавности због напада на Левијатан, преноси SrbijaDanas.com.

Како се наводи, чланови Левијатана су покушали да их саботирају тако што су трубили из аутомобила и провоцирали окупљене грађане добацивајући и вређајући присутне. Оно што се такође замера је и махање са четири велике српске заставе.

Поједини медији наводе да је све то кратко трајало и да су „момци у црним мајицама бахато стали и блокирали раскрсницу у центру Крагујевца и да је то трајало десетак секунди јер су реаговали припадници полиције“.

На друштвеној мрежи Твитер огласио се председник Националне одбране Левијатан Павле Бихали који је објавио како је заправо изгледао скуп ССП-а.

Према наводима и самог Левијатана, њихови чланови из овог града су приведени, али и пуштени након 18 сати. Добили су прекршајну пријаву због ометања јавног реда и мира.

  • Добили су прекршајну пријаву за „трубљење и узвикивање Косово је Србија“ – написао је Бихали.

Оставите Коментар