Познати српски филмски и позоришни глумац на најједноставнији начин објаснио односе две државе

Познати српски филмски и позоришни глумац Љубомир Бандовић усијао је ове вечери друштвене мреже у региону. На себи својствен начин објаснио је како види односе између Србије и Црне Горе, који су кулминирали последњих неколико месеци после прогона Срба и Српске православне цркве у тој земљи од режима Мила Ђукановића.

Љубомир Бандовић (43) изузетно је популаран не само у Србији и Црној Гори, већ и региону. Маестрално је одглумио лик Василија Ђурашиновића, црногорског мафијаша у серији „Јужни ветар“ који је продуцирао Милош Биковић.

  • Ево, мој став о свему томе. Мој Горан и ја смо живели у истој мајци по девет месеци. Па смо онда живели у истој соби, ишли у исту основну школу и гимназију. Онда је он изабрао један, а ја други факултет. Он изабрао један град, ја други град. Он навија за Звезду, ја за Партизан – објашњавао је Љуба Бандовић у једној ТВ емисији однос Србије и Црне Горе, а онда наставио да ниже аргументе:
  • Он води једну идеологију и демократију у својој кући, ја то радим на други начин. Он троши паре на један начин, ја опет на други начин. А, прва реченица остаје иста. Ми смо живели у једној мајци. Један нам је отац, а једна мајка!

Љубомир Бандић је потом поентирао.

  • Немам ништа против да Црна Гора има своју државу, као што мој брат има своју кућу. Али, не могу да му кажем, ти своју мајку зови Душка, а ја ћу да је зовем Анђелка, јер ми је лепше. Не, бре! Душка је! Kолико ти се свиђало или не, Душка је! То је толико једноставно.
--

1 KОМЕНТАР

  1. Očete mi objasniti , kakvu težinu imaju te njegove reći ! Možda zato jer je poznati ? Pa i Ceca je poznata pa ne može sastaviti jednu rećenicu ! I kud nađete baš one koji kritiziraju Đukanovića ?

Leave a Reply