Права Србија и Национална одбрана Левијатан у препуној сали хотела Шумарице формирали су крагујевачки одбор наше политичке организације. Присутним гостима и делегатима обратили су се високи функционери Праве Србије и НОЛ-а

„На Косову и Метохији су наши корени, Србија потиче са Косова и Метохије. Метохија или Метох је црквени посед, и то је света територија које се никада нећемо одрећи, ма шта год да нам намећу, за нас и нашу политичку организацију Косово и Метохија су саставни део Републике Србије и око тога нема преговора и договора. Општина из које долазим је Куршумлија, а која се граничи са нашом покрајином Косовом и Метохијом. Ви нигде у медијима нећете чути шта се дешава код нас, а то је да нам се свакодневно краде шума и да константно трпимо нападе Шиптарских терориста на наше војнике и полицајце који нас даноноћно чувају. Ми смо скоро имали скуп у Куршумлији где смо пружили подршку нашим чуварима који нас даноноћно бране, a имаћемо га ускоро опет и тако ће бити док год држава Србија не буде послала већи број полицајаца и војника који ће стати на пут шиптарским терористима.“ Рекао је потпредседник Праве Србије, Милош Тодоровић.

„Пре пар година у нашем насељу Стрелиште под слоганом Бунт, кренула је једна млада екипа да у свом насељу промени нешто на боље и наишла је на велику подршку суграђана. Од насеља проширила се на читав град и тако помагала људима кроз низ разних хуманитарних акција. Ти суграђани дали су нам ветар у леђа да се кандидујемо на локалним изборима у Јагодини где смо направили изузетан резултат. Након тога јавила се идеја за оснивање Праве Србије. Створили смо Праву Србију са младим и образованим људима који имају жељу да мењају ставари на боље у читавој Србији. У свом раду наишли смо на још једну такву организацију, а то су људи из НОЛ.“ Закључио је Никола Павићевић, председник Поморавског окружног одбора Праве Србије.

„Да би дошло до кључних промена у друштву потребне су нам суштинске промене, а такве промене долазе само од младих људи. Зато сам ја део Праве Србије јер њу чине, млади и образовани људи жељни промена на боље. Драго ми је да у сали видим велики број младих људи и то је показатељ да радимо праву ствар. Водим се тиме да је најбоље да се људима представимо нашим делима, а то је заправо и наш мото: Дела, а не сувопарне речи!“ Закључила је председница омладине Праве Србије, Јелисавета Марковић.

„Неко ће ово назвати кампањом, али ово је начин нашег живота, јер је Левијатан као институција и бренд део свих нас. Желим да честитам момцима из Крагујевца на овако дивној организацији. Борићемо се за наше циљеве које смо зацртали нашом коалицијом. Национални интереси су нам на првом месту, а то је да Косово и Метохија остану саставни део Републике Србије, као и очување Републике Српске. Борићемо се за породицу и породичне вредности јер је породица, вековима стуб српског друштва.“ Рекао је Павле Бихали, председник Националне одбране Левијатан.

За председника одбора у Крагујевцу изабран је Немања Јовановић.
Права Србија и Национална одбрана Левијатан настављају акцију обиласка Србије и формирања одбора широм читаве државе.
Ширимо идеју. За победе, а не поделе! Јер нас красе дела, а не сувопарне речи!

Оставите Коментар